Prima pagină > Societate > Mereu ceva nou!

Mereu ceva nou!

Dan Puric în Adevărul şi din nou la TV (nu mai ştiu ce post). Este practic peste tot. Desgiur ca nu e singurul dar nu pot să nu remarc că este agreat cumva ca şi Becali pentru extremismul spuselor sale. E ceva pitoresc deşi nu unic. Cîndva acelaşi exerciţu retoric îl făcea tot cu citatele de rigoare şi trimiteri la neamul ortodox şi Vadim Tudor. Înţeleg că pentru publicul larg care preferă să stea comod în fotoliu aceste personaje sînt de consum cam la fel ca şi plasmele sau noile produse alimentare. Mereu se doreşte ceva nou şi se oferă ceva nu chiar nou!

Reclame
Categorii:Societate
 1. Felix
  2 ianuarie 2012 la 17:07

  Dan Puric – un tip foarte destept si care vorbeste frumos.Iti face placere sa il asculti. Are insa un discursul impregnat de misticism si nationalism primitiv.

 2. Iustina
  2 ianuarie 2012 la 18:59

  ….si uite asa apar diferite personaje, care mai de care mai „interesante”, iar noi ar trebui sa fim foarte bucurosi, sa-i urmarim la TV, sa vorbim despre ei…etc. Tratamentul pentru puric este sa nu-l mai bagati in seama. Lasati-l sa debiteze nebuniile sale pana cand isi va da singur seama ca nu valoreaza nici cat dosul la caciula. Tara asta nu va fi scoasa din mocirla de ipocritul, lasul, ecumenistul, mincinosul si „omul frumos”: puric. Mai dati cu insecticid!

  • Ionul
   3 ianuarie 2012 la 7:53

   Romania a fost intotdeauna tara oportunistilor. Cu putin sos de nationalism amestecat cu ortodoxie facem bucatele patriotismului local la care multi se infig fara sa gindeasca. Puric urmeaza o linie deja stiuta – „nimic nou sub soare”.

 1. No trackbacks yet.

Propune un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: