Prima pagină > Societate > Ministrul şi demisia

Ministrul şi demisia

Ministrul muncii şi-a dat demisia. E  o demisie de onoare, ni se spune. Da cum rămîne cu faptele care l-au dus la demisie? Cît de onorabile erau ele? Multă lume se întreabă ce ar fi fost dacă „aranjamentele” cu soţia ministrului Botiş nu ar fi ajuns publice. Ar fi continuat la fel? Desigur!

Imaginează-ţi un conducător auto care prins cu o neregulă gravă în circulaţie ar declara demn: Renuţ la permisul auto. Este iertat? Păstrînd proporţiile, exemplul nostru arată absurdul stiuaţiei. Faci o faptă condamnabilă abuzînd de funcţia pe care o ai şi, după ce eşti prins cu mîţa în sac, renunţi şi îţi dai demisia, iar lumea exclamă în cor: Ai văzut ce om de onoare? Dar unde e onoarea?

Ne mulţumim cu acest gest inodor şi incolor şi trecem uşor peste fapte. De ce? Pentru că e ministru! Practicăm aceeaşi clemenţă dezinvoltă cu oricine? Evident că nu!

Nu am comentarii.

Reclame
Categorii:Societate
 1. BaleaG
  21 aprilie 2011 la 15:18

  Un hot prapadit ar fi saltat de politie si pus dupa gratii. daca ai functie nu mai esti hot prapadit. recunosti ca ai gresit si toti iti zic ca esti om cinstiti. Umde am mai auzit asa?

 2. Marilena
  21 aprilie 2011 la 15:34

  V-am gasit pe facebook si ma bucur ca am aocazia sa va citesc. Relativ la hotul prapadit nu cred daca exista o masura aici. Hotul e hot sau nu e hot. Ne temem de oamenii cu carte care fura pentru ca ne e frica de ce ar insemna ca toti sa fure. Acceptm ca unii fura pentru ca nu au morala si nu intelegem ca nici cartea nu te face mai bun. Am auzit pe multi zicind ca aia cu carte fura mai rau. Ne sperie ca nu exista limita in furtisag si e normal sa fie asa.

 1. No trackbacks yet.

Propune un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: