Prima pagină > Societate > Si celebru si fericit…

Si celebru si fericit…

Un nou editorial ne vorbeste despre o idee falsa vehiculata de media cum ca actorii mari sint neaparat si fericiti in casatorie sau in functia de parinti. Merita citit si eventual comentat aici. http://www.psihanaliza.org/editorial.html

 

Reclame
Categorii:Societate
 1. 17 iunie 2017 la 12:20

  Hollywoodul e plin de actori care au murit in mormane de bani si cu dulapul plin de narcotice si tone de bautura.De exemplu M.Jackson se spune ca a murit din cauza pastilelor pentru depresie si somn, etc sau Elvis si multi altii la fel de faimosi ca ei.

  Banii si celebritatea is atuu supreme in zilele noastre.

  Halep face reclama la nu stiu ce mobila, care e sensul m-am intrebat ? Ce treaba are tenisul cu mobila ?

 2. 17 iunie 2017 la 12:51

  In articolul semnalat exista si citeva explicatii de ce ne bagam in cap ideile astea de celebritate faericita in camin etc.

 3. 17 iunie 2017 la 21:17

  Legatura dintre o vedeta si orice foloseste in reclame exista pentru fanii acestora; se spune ca psihologic se transfera emotiile fanilor fata de vedeta pe care o admira, pozitive, asupra produsului la care se face reclama.
  Legat de articol: fericitul tatic e si un cliseu verbal, il intalnim prin multe articole. Plus ca in ultima vreme pare sa se promoveze imaginea familiei fericite, cu copii, in cadrul vedetelor pentru a sprijini politica de ridicare a nivelului demografic…
  Exista, in acelasi timp, autobiografii ale unor copii ai vedetelor care dezvaluie ca nu au fost doriti si iubiti de parinti, asa cum se prezenta totul prin poze in media.

 4. 7 august 2017 la 13:19

  Da, am inteles acum cum sta treaba cu publicitatea.

  Aproape totul este lucrat de catre inconstient.Cand alegi ceva din magazin nici nu stii de ce iti place.Ai auzit de undeva sau de la cineva, dar reclamele din jurul nostru instalate peste tot au un efect asupra noastra, dar nici nu stim.Cu siguranta asta se ascunde in spatele psihologiei reclamelor – iti baga o idee in cap fara sa stii.

  Uneori te intrebi:cine mai crede in reclame ? Totul este pefect intr-o reclama, ai impresia ca numai idiotii ar mai crede in asa ceva, dar cei care fac reclamele stiu foarte bine ca ideile lor intra in capul tuturor.

 1. No trackbacks yet.

Propune un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: