Prima pagină > Rutine şi rutinaţi > Cioloş, birocratul fără cusur

Cioloş, birocratul fără cusur

Nu ascund că am fost suprins să văd un afiş cît toate zilele cu figura lui Dacian Cioloş, premierul României, alături de sigla PNL. Un afiş electoral, deci. De ce suprins? Pentru că premierul a declarat de nenumărate ori că nu se amestecă în politică, nu candidează, nu mai vrea un nou mandat etc. Şi iată că apare senin pe afişul electioral de parcă nimic nu s-ar fi întîmplat.

E drept că aparenţele sînt salvate – aparent! – de precizarea că el nu e mebru PNL. Şi-atunci, te întrebi, ce caută pe afiş? Explicaţia puerilă nu e mai puţin năucitoare: ar fi vorba de proiectul compus de premier pe care liberalii îl susţin fără rezerve. Dar proiectul cu pricina nu e de fapt un proiect ci o sumă de idei principale scrise la repezeală pe genunchi, cum se spune.

Despre dl Cioloş nu am avut niciodată altă percepţie decît că este birocratul tipic care excută din birou ceea ce i se cere fără nicio reacţie. Nu are opinii, nu are idei, nu are păreri personale, nu are nimic care să supere etc. El exprimă întotdeauna punctul de vedere oficial. Totuşi ne întrebăm cine emite acest punct de vedere oficial şi, mai ales, cine îi ordonă şi de unde (sic!) ce trebuie să facă?!

Reclame
 1. 5 noiembrie 2016 la 10:19

  PNL-ul si altii se folosesc de domnul Ciolos fiindca e preferatul Romaniei la ora actuala.Imi amintesc de un parlamentar de la PNL, care a spus: noi il sustinem pe dl Ciolos, nu e neaparat nevoie sa intre la noi in partid, ci sa fie de acord sa fim aliatii lui, etc

  Vom avea cu duiumu pliante surpriza, vin alegerile!

  • 5 noiembrie 2016 la 11:23

   Nu stiu daca e preferatul romanilor. Al meu nu e decit pentru ca stie sa taca frumos. Un birocrat cum-se-cade.

 2. 5 noiembrie 2016 la 13:41

  Nu vedeau romanii cu ceva timp in urma in dl Ciolos tehnocratul „ideal” ? Un pardit de tehnocrati in frunte cu dl Ciolos a fost candva salvarea Romaniei!, da, asa creadeau unii..

  • 6 noiembrie 2016 la 6:57

   E greu de spus ce credeau romanii pentru ca Ciolos a fost impus de Iohannis fara sa se consulte public. Publicul larg nu are la noi alt suport de comunicare decit facebook, iar ce este pe facebook nu merita comentat pentru ca este controlat de forte „oculte”.
   Problema e ce a facut Ciolos cu guvernul de tehnocrati pina acum in afara de declaratii formale care nu s-au tradus in fapt.

 1. No trackbacks yet.

Propune un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: