Prima pagină > Societate > Despre generaţia Google

Despre generaţia Google

Un rector vorbeşte deschis despre generatia Google / Facebook şi despre manipulare – acolo unde inteligenţa este condusă pe căi dubioase şi indivizii, lipsiţi de discernămînt, sînt transformaţi în roboţi umani. Mai precizează că opinia sa nu e dictată de conflictul între generaţii sau de mitul vîrstei de aur (nostalgia trecutului minunat, preţios, care nu se mai repetă etc.) ci de realism. Merită citit articolul. Să spunem şi noi că în urmă cu cîteva săptămîni am renunţat definitiv la prezenţa pe Facebook unde am publicat diverse timp de 3 ani. Asta pentru că nu am văzut rostul să mai continuăm.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21247341-declaratii-socante-ale-rectorului-celei-mai-mari-universitati-din-romania-oamenii-lipsiti-cultura-generala-orizont-artistic-oamenii-capabili-rezolve-doar-probleme-limitate-alcatuiesc-generatia-google-.htm?cfnl=

Reclame
Categorii:Societate
 1. ana1990
  12 septembrie 2016 la 13:05

  Imi pare rau ca nu mai exista pagina de Facebook de Psihanaliza. Facea parte din paginile de calitate de acolo. Pe Facebook au pagini si site-uri de cultura, si evenimente precum conferintele. Depinde cine si cum foloseste Facebook-ul.

  • 12 septembrie 2016 la 13:27

   Exista o moda triviala de a scrie pe Facebook chestii aproape demente. Mai exista si diverse persoane certate cu legea care arunca insulte sau chiar amenintari cu puscaria. Exista tot felul de rataciti care isi dau cu presupusul despre orice. Nu am gasit nimic de calitate acolo. Poate ca singura utilitate a acestui sistem (daca are vreuna) este ca sursa de informatii gen s-a publicat cutare carte sau o excursie in Bulgaria costa atit etc. Adica pura reclama comerciala. De altfel asta si face Facebook:reclama comerciala pe profit.

   • ana1990
    22 septembrie 2016 la 13:06

    Pentru mine Facebook era si un loc pentru dezbateri. Am crezut ca de aceea exista pagina de Psihanaliza de acolo. Mi-amintesc de subiecte interesante cum era cel despre maretia arhitecturii catedralelor error correspondent al maretiei divinitatii. Impresie ce se poate verifica vizitand Notre Dame din Paris.

 1. No trackbacks yet.

Propune un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: