Prima pagină > Societate > Donald Trump si interesul american

Donald Trump si interesul american

De ce are Donald Trump trecere la poporul american? Pentru ca practica politica America first. Adica pune pe primul plan interesul pentru poporul american. O chestie noua pentru ei, si de nevisat pentru noi. A avea in centrul atentiei problema americana / americanilor este inedit in politica de gasti a americanilor. Interesant este ca americanii nu au gasit alta alternativa la Trump decit pe nesarata Hilary Clinton, „moartea pasiunii”, dupa expresia inspirata a lui Cristoiu. Citeste mai departe articolul lui Cristoiu aici.

Reclame
Categorii:Societate
  1. ana1983irina
    27 iulie 2016 la 20:50

    Se spune ca Samuel Huntington a prezis ce se-ntampla acum cu Trump in politica la americani: http://www.amren.com/news/2016/07/how-samuel-huntington-predicted-our-political-moment/

  2. 25 august 2016 la 8:46

    Este oarecum previzibil. Da si nu. Pentru ca America first este si pentru ei o ecuatie inedita. Ne-am obisnuit cu o politica distantata pentru ca in general americanului nu-i prea pasa de politica, ca atare, ci se amuza in jocul politic. Tot circul ala de doi bani care face multa galagie si le umple mintile cu timpenii penibile. Dincolo de circ, amercanul este preocupat pina la obsesie de bani, de a face bani din orice, chiar si din moarte. Nu degeaba au scris pe bancnote In God We trust. Bancnota este God la ei.

  1. No trackbacks yet.

Propune un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: