Prima pagină > Societate > Justiţia candidatul suprem

Justiţia candidatul suprem

Cum bine recunoştea jurnalistul Tudor Popescu principalul candidat la alegere este azi Justiţia. Show-rile ei electorale ne-au lăsat cu gura căscată. Desigur că ne întrebăm şi noi de ce a aşteptat atît ca să- i ia la rost pe marii corupţi din fruntea guvernului: Hrebenciuc, Şova? Sperăm şi Ponta! De ce tocmai acum? Dar sigur că momentul nu umbreşte performanţele ei reale.

Un guvern mafiot care, aşa cum arătam şi cu alte ocazii, are propriile sale interese şi nu se sinchiseşte decît de ele, este ceea ce poate fi mai vicios.  O tradiţie a trecutului comunisto-securist care nu se lasă dezrădăcinată. Justiţia învinge chiar dacă prea tîrziu şi poate unilateral – aşteptăm efecte şi în taberele adverse.

În rest, Ponta în Spania (mă întreb pe banii cui?) îşi face reclamă electorală în timp ce publicul îl huiduie! Cum nu sînt locuri de muncă, zice el, avem 17000 chiar acum? La replica mulţimii că salariile sînt mizerabile şi că nimeni nu poate trăi cu atît de puţin Ponta exclamă cinic: va trebui să le mărim! Episodul ne învaţă ceva: atunci cînd nu sînt amăgiţi cu pomeni electorale, românii au simţ critic şi nerv. Şi asta merită reţinut şi adăugat la articolul meu anterior. Nu este doar pragmatismul care se mulţumeşte chiar şi cu puţin ci şi reacţia virulentă.

 

Reclame
Categorii:Societate
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Propune un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: