Prima pagină > Societate > Reclamă fără fond

Reclamă fără fond

Ne uităm pe webcams si vedem litoralul românesc absolut gol. Preţuri mari, servicii de KK etc. explică de ce. Vecinii sînt mult mai apetisanţi deşi ne grăbim să-i discredităm cu ce putem. Ce mă miră – vorba vine – e reclama de la TV: 70%  ocupat!!!

E ciudat că TVurile comerciale merg mînă în mînă cu litoralul făcînd reclamă mincinoasă gratis. Dar poate că nu e gratis. În fond, cine are litoralul pe mînă? O mînă (sic) de oameni, o elită de şmecheri care nu investesc nimic dar fac eforturi disperate să ne jecmănească. Exemplu de cum înţelege românul să facă comerţ. E drept că nu a avut niciodată veleităţi. Dar atunci îi laşi pe alţii…

Să ai asemenea bunătăţi – litoral, deltă, munte, ape termale cu nemiluita etc. – şi să nu fii în stare să le exploatezi arată clar care e sensul cuvîntului „imbecil”! sau poate e prea puternic – mai bine, tarat, incapacitat, helpless!!!

Cineva îmi spunea recent: „Românii îşi taie singuri creaca de sub picioare. Dumnezeu i-a supradotat geografic şi climatic – dar ce folos! Ei se fură singuri şi dau vina pe criză, pe vecini, pe unguri, pe Mihai sau pe Ceauşescu. Ai zice că ei sînt minunaţi, exemplari, de pus în ramă dar alţii, răutăcioşi, le ia caimacul. Înteaga cultură românească e plină de invective. Nu fac nimic altceva decît să se plîngă. Nicăieri nu am văzut o populaţie mai lipsită de simţul autocriticii ca la românii. Nici măcar în Biafra!”

Fără comentarii.

 

Reclame
Categorii:Societate
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Propune un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: