Prima pagină > Societate > Tigrul era mort…

Tigrul era mort…

Ideea că interdicţiile pe piaţa muncii s-au ridicat de la 1 01 2014 i-a înebunit pe englezi. Tabloidele scriau despre invazia de români care nu vin la muncă ci vor să profite de avantajele ajutorului social în UK. Nu au fost puţini cei care au venit la aeroport ca să-i vadă pe invadatori. Mie mi se pare ciudată ideea că invazia trebuia să înceapă pe 1 01 fix. Românii sînt răbdători şi destul de dibaci. Ştiu ei cînd să vină! Şi desigur ce foloase să tragă fără prea mult efort (dacă se poate).

Cum au ieşit englezii din spaimă? Cum s-au liniştit ei? Păi, scriind despre românii care chiar muncesc prin UK. Au găsit cîţiva şi i-au întrebat ce şi cum. Tonul articolelor s-a mai potolit declarînd paşnic că românii nu sînt chiar nişte barbari. E aici un procedeu psihologic care mă duce cu gîndul la mania băştinaşilor dintr-un ţinut indian care se fotografiau cu tigrul la genul: Uite că tigrul e de treabă, nu muşcă omul. Dar tigrul era mort!… Tigrul activ muşcă… oameni.

PS Între timp, pe fundal, poliţia a arestat un grup de români care s-au stabilit pur şi simplu în parc. Se pare că au fost expulzaţi deşi, cum comenta inocent un post TV de la noi, nu se ştie motivul!

Reclame
Categorii:Societate
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Propune un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: