Prima pagină > Societate > Din nou sex filmat cu minori!

Din nou sex filmat cu minori!

Halucinant! Directorul instituţiei şcolare care a înregistrat un nou scandal sexual cu minori care se filmeaza făcînd sex chiar în incinta şcolii a găsit „soluţia”: introducerea educaţiei sexuale din clasa a VI-ea!!!

De ce nu din grădiniţă, ne-am putea întreba, naivi?

Măi dragă tov. director, problema nu e deloc de natură informaţională, copii ăştia ştiu la ce folosesc organele genitale şi exploatează comercial sexualitatea, e o chestiune de disciplină şcolară. Altfel spus, nu să-i învăţăm e nevoie ci să-i împiedicăm să facă paradă în curtea şcolii! Deci, disciplină.

Chestia asta se rezolvă cu poliţia, cu exmatricularea, cu internarea în instituţii de corecţie (or mai fi?) abilitate să facă ce trebuie.

Reclame
Categorii:Societate
 1. Vasy
  27 martie 2013 la 8:41

  Da, dar te temi de parinti, ca astia tin cu odraslele si nici in ruptul capului nu vor permite exmatriculari si alte asemenea corectii disciplinare. Si mai e si pozitia, de director, care e si ea ceva acolo, o rasplata politica. Ce te faci daca corectiile iti altereaza imaginea politica,a dica te face indezirabil pentru electorat, care o fi el?

 2. 17 aprilie 2013 la 11:46

  Intre timp domn’ directorul ala a fost destituit si se pare ca nu numai el. O falsa solutie la o problema actuala. Ei ne fac sa credem ca directorul era viciat si ca schimbindu-l punem unul OK. Eroare. Toti sint viciati numai ca sint mai decenti, mai cu perdea, adica nu-i prindem.
  Cu parintii lucrurile s-ar rezolva foarte simplu prin amenzi – copiii fiind minori, parintii raspund. Sex in public, pe strada, parc sau in scoala? 5000-10000 EUR amenda (ma rog, in lei) sau inchisoare.

 1. No trackbacks yet.

Propune un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: