Prima pagină > Societate > Nevoia de a fi băgaţi în seamă

Nevoia de a fi băgaţi în seamă

Preşedintele i-a tras ieri de urechi pe parlamentarii care nu au chiulit de la ore. Încă o dată a explicat, mai mult în faţa naţiunii, care sînt priorităţile şi a tot repetat ca să le/ne intre în cap. De fapt, el a vrut să se înţeleagă că împreună cu guvernele Boc a făcut tot ce era necesar pentru ieşirea din criză şi că, iată, acum e rîndul USL să arate ce poate. Imaginea este absolut faslă, evident – din fericire trăim aici şi simţim pe pielea noastră „binefacerile” fostei guvernări: haos peste tot – dar rămîne sentimentul că cineva ştie ce şi cum, încotro etc. Foarte puţin se vorbeşte despre dezvoltare economică, dacă facem abstracţie de cele cîteva cuvinte despre companiile de stat care trebuie să devină profitabile.

Cum anticipam deja în postarea anterioară se crede că intrarea în Schengen este un act istoric. Eu mă îndoiesc în continuare că acest deziderat merită urmat cu cerbicie. E ca şi cum aş avea un salariu de subzistenţă şi m-aş zbate să iau masa la Athenee Palace pentru că acolo e un mediu superior, am „parteneri” de înaltă ţinută etc. Iar dacă sînt servit la masă, adică acceptat ca şi consumator, consider că am atins obiectivul nr. 1 al vieţii mele. Curînd însă dau de fundul sacului şi s-a dus starea de bine!

Nevoia noastră de a fi băgaţi în seamă este de fapt patologică, dacă se dovedeşte că este reală şi nu indusă artificial de guvernanţi.

Reclame
Categorii:Societate
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Propune un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: