Prima pagină > Societate > facebook şi psihopaţii

facebook şi psihopaţii

Ascult la radio o chestie care mă dă gata – cică persoanele care nu au cont facebook sînt psihopate! Deci, nu invers cum am lăsat să se înţeleeagă în articolul anterior. Se dă exemplu cîţiva criminali cu renume care nu aveau cont la facebook. Noroc cu baiatul de la radio care atrage atenţia, simplu, că ăia nu aveau interes să facă reclamă multă la gîndul că vor ucide. Adică cum să spună ei: Păzea, vă secer? Altminteri spus, erau foarte lucizi.

Chestia cu psihopaţii fără cont ar fi scoasă dintr-un articol apărut într-o publicaţie germană. Nu trebuie să ne mire: facebook face bani mulţi iar articolele sînt plătite, oriunde ar apărea.

 

Reclame
Categorii:Societate
 1. ana1983irina
  14 august 2012 la 16:09

  Dintr-un articol pe acest subiect se intelege ca e vorba ca ar avea ceva de ascuns cei fara cont, sau ca exista posibilitatea sa le fi fost sters contul din cauza unui limbaj neadecvat. E judecat contul de Facebook asemanator cu situatiile din realitate…

 2. ionul
  21 august 2012 la 13:19

  De ascuns? Pai si daca au de ascuns ceva, ce? Trebuie pus totul pe tava, public? Unde mai e respectul pentru privacy? Sau daca le-a fost sters contul pentru limbaj impudic asta sa insemne ca sint psihopati si nu, simplu, derbedei? Explicatiile nu merg asa. Reteaua asta este asa de „importanta” pentru ca aduce bani proprietarilor, bani multi. Nu are nicio valoare insa ca marker sau indicator al normalitatii psihice. Sa nu ne imbatam cu apa chioara!

 1. No trackbacks yet.

Propune un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: