Prima pagină > Societate > Iartă-i că nu ştiu!

Iartă-i că nu ştiu!

Există numeroşi cretini care îşi fac conturi pe facebook sau linkedin şi te bombardează cu mesaje cum că să vii şi să te însoţeşti cu ei deşi nu e clar de ce. Cum zic, mesajele lor curg gîrlă şi curînd inboxul tău e plin de asemenea invitaţii stupide care nu folosesc la nimic. Pentru firmele care permit această invazie de prost gust şi inutil asta înseamnă totuşi profit. Şi unul mare. Cînd cineva se ridică şi spune gata! cu spamul etc. sînt instigaţi consumatorii (utilizatorii etc.) să ia atitudine căci chipurile este atins internetul şi libertarea exprimării. Incredibil dar sînt şi mai mulţi cretini care cred în abureala asta şi scriu proteste aberante contra legiuitorilor care se pun de-a curmezişul „progresului”. Oricît aş fi de îngăduitor cu masele, oricît aş repeta: Doamne  iartă-i că nu ştiu, rămîne că sînt în continuare ţinta mesajelor fără sens şi fără altă finalitate decît de a mă şicana continuu.

Reclame
Categorii:Societate
 1. 31 ianuarie 2012 la 18:41

  Se poate si mai rau de atat. Eu am fost inscrisa fara voia mea intr-un grup :¦:N-F:¦: de peste un an cred si primesc zeci de mail-uri de la ei zilnic. Tin minte ca odata am incercat sa deschid un mail, a aparut o casuta de dialog periculoasa si de atunci ii trec pe cei care posteaza la spam. Pe site-ul acestui grup yahoo nici nu apar drept membra deci e cel putin anormal dar n-am ce face, nedorind sa renunt la adresa mea principala de mail. Sper de peste un an sa se plictiseasca de aceasta activitate…

  • Ionul
   31 ianuarie 2012 la 19:19

   Nu se plictisesc. Toata treaba se desfasoara automat prin niste aplicatii care programeaza si expediaza mesajele la infinit. Se poate face o sesizare (plingere) la Yahoo dar este destul de dificila procedura.

 2. 31 ianuarie 2012 la 20:24

  Demult am incercat si o plangere la Yahoo dar nu am primit raspuns. Cel putin functioneaza mail-ul.

  • Ionul
   31 ianuarie 2012 la 20:51

   Yahoo functioneaza numai cum vrea el! Cit priveste email-ul de ce nu folosesti Google? Daca ai cont la Yahoo poti primi toate mesajele direct pe PC in clientul de email, fie Outlook sau oricare altul.

 3. 2 februarie 2012 la 10:52

  Nu sunt pregatita pentru asa o schimbare, cel putin deocamdata… desi ideea nu e deloc rea…

  • Ionul
   2 februarie 2012 la 11:05

   Astea-s lucruri minore – cele majore sint de viata si acolo, da, e greu sa faci loc la schimbari.

 1. No trackbacks yet.

Propune un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: