Prima pagină > Societate > De-ale politicii şi nu numai

De-ale politicii şi nu numai

Băsescu îi plasează pe poliţiştii protestatari în afara legii. Nu au avut voie să se adune şi să-l huidue. La drept vorbind nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Chiar şi opoziţia a căscat ochii a mirare mare, deşi unul din lideri nu a ezitat să-l numească pe preşedinte derbedeu (la o emisiune la Realitatea TV). Unde se situează problemele României astăzi ? Unde sînt cei care pot pune capăt amatorismului şi aventurii? În fond astea sînt întrebările.

Fapt e că dacă am avea talente locale în materie de avans economic şi echilibru social ele nu ar putea obţine o poziţie din care să-şi exploateze ştiinţa, know how-ul. Promovarea politică şi în carieră se face încă pe punctele pe care le acordă partidul. E o povară grea la noi. Poate că nu numai la noi, dar asta nu ne încălzeşte!

Iar dacă nu avem talente, concluzia o tragi tu. E drept că se poate apela la sprijin şi know how din afară (deşi mă tem că toţi sînt luaţi de val acum), dar pentru asta trebuie să fii receptiv şi puţin… modest. Adică dacă nu ştii – şi nu ştii! – să întrebi, să ceri ajutor. Dar unde ai văzut modestie la români?

Reclame
Categorii:Societate
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Propune un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: