Prima pagină > Societate > Economie la pămînt şi nicio reacţie!

Economie la pămînt şi nicio reacţie!

Specialiştii neimplicaţi politic ne asigură că România nu are economie! Ea nu contează pe pieţele comunităţii europene şi nici nu are proiecte de a intra pe aceste pieţii. România nu contează la niciun aspect, la nicio întrunire la vîrf sau nu, niciunde! Şi, paradoxal, nimănui nu pare să-i pese. România împrumută bani în condiţiile cele mai proaste şi are o rată de îndatorare de aproape 80% din PIB!

În schimb, imbecilii care se/ne agită în aşa zisa viaţă politică – numiţi şi politicieni (deşi fără motiv) – ne conving însă că vital este un guvern de dreapta, pentru că aşa au votat românii. Guvern de dreapta, guvern de stînga, orice guvern nu va face nimic pe plan economic dacă nu va schimba radical strategia economică, mai zic specialiştii. Şi cum s-o schimbe cînd nimănui nu-i mintea la aşa ceva?!

Avem 2 discursuri, din două direcţii diferite şi nici măcar complementare sau antagonice. Pur şi simplu diferite, ca şi cum am avea 2 categorii de populaţie, una a vorbelor şi alta a practicii. Orice analist al psihologiei sociale ar fi total derutat sau ar trebuie să reinventeze bazele analizei.

Reclame
Categorii:Societate
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Propune un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: